Isidre Casas, portaveu del GRup Municipal Junt per Gavà
Isidre Casas, portaveu del Grup Municipal Junts per Gavà

Hem passat un cicle electoral complex, difícil i alhora esgotador. En l’àmbit municipal, que és el que ens ocupa i preocupa, vam col·locar-nos al tret de sortida amb un projecte nou, fresc, transversal i engrescador, però amb una marca no consolidada i amb cert caire confús.

Tot i així vam sortir i ens vam confrontar amb candidatures amb el vent a favor i/o amb marques més que reforçades. Per tot plegat, ens sentim satisfets per la feina feta i pel suport aconseguit. Agrair i donar les gràcies a tots els companys/es que hem fet possible aquest projecte i als 1.222 gavanencs i gavanenques que vau fer-nos confiança perquè sense vosaltres no hagués estat possible mantenir la presència al consistori. Hem creat una llavor amb molt potencial.Ara cal treballar per enfortir-nos i donar a conèixer aquest projecte que hem abanderat, no només amb paraules sinó també amb fets.

Per això vull avançar-vos els eixos sobre els quals vertebrarem la nostra acció:

  1. Fer política constructiva, des del diàleg i el consens, prioritzant les nostres propostes programàtiques. Entenc que, en un entorn de majoria absoluta, ser escoltat, no és o no ha de ser condició. No obstant això, en els temes o propostes en què hi hagi discrepància nosaltres apostarem pel diàleg i serem capaços de trobar acords, bons acords, especialment en els temes més rellevants i que impacten directament en el futur dels gavanencs i gavanenques.
  2. Donar veu a qualsevol veí o veïna, tant en l’àmbit individual, com també associatiu, cultural, social, comercial, empresarial i esportiu escoltant les seves idees o solucions a problemes endèmics i/o quotidians.
  3. Seguir defensant i reivindicant la llibertat d’expressió i els drets fonamentals, així com la llibertat dels nostres presos i exiliats. Persistim, persistirem i guanyarem!