OUTLET-ILLA-160614

OUTLET-ILLA-160614Força afluència de gent divendres durant l’outlet.

Les botigues de l’Illa del Centre surten al carrer

La tarda vespre d’aquest divendres els establiments van muntar un outlet als espais per a vianants del carrer Sant Pere i Setge dels Màrtirs. A més, hi va haver música i animació a la fresca

L’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre va organitzar divendres, amb bastant èxit, una nova edició del seu outlet al carrer, una activitat que segons explicava el president de l’entitat Josep Parés “beneficia els botiguers perquè ens permet atansar els nostres productes de qualitat i a bon preu als vianants i també agrada a la gent perquè anima l’ambient i potser troba coses que no veuria perquè no entraria expressament a la botiga”.

 

Durant la jornada van tocar també un parell de grups de música per diferents espais i es van decorar les carpes amb globus de colors que es van regalar els infants.

 

Una altra de les activitats per dinamitzar el comerç que l’entitat repeteix novament és la rifa entre els compradors d’una coca i una ampolla de cava per celebrar Sant Pere que se celebrarà el 26 de juny. Es tracta segons Parés “d’un sorteig modest que repetim per dates assenyalades 5 o 6 vegades l’any per premiar la fidelitat dels clients i que ells reben de bon grat i esperen”.

 

Parés explica que “amb la nova junta l’Associació té l’afany d’incrementar el nombre d’activitats per dinamitzar el comerç” i ha precisat que “un dels projectes en el qual es treballa és el disseny d’una plana web”.