Pablo Verdeguer subcampió Combinades de Catalunya
El podi promesa (sub-23). Foto de Teo Tovar

Pablo Verdeguer, esportista del Club Atletisme Gavà, s’ha proclamat subcampió en el campionat de Proves Combinades de Catalunya en pista coberta, (heptatlon), en categoria promesa (sub-23).

Val a dir que Verdeguer, del grup de combinades, arribava a la cita “amb moltes ganes”, tot i “no estar al 100%”. Malgrat tot, l’atleta va demostrar, que ara per ara, té pocs rivals en la seva categoria, atenent al fet que per arribar al podi d’aquest campionat s’han de completar amb èxit set proves al llarg de dos dies.

Darrera prova

En l’última prova del diumenge, en els 1000 metres, Pablo Verdeguer va perdre la primera plaça, però va aconseguir una gran marca (2:59.43, marca personal) i va demostrar que encara li quedaven forces per a molt més.

Al final, el jove va obtenir 4.049 punts, situant-se a només nou del guanyador, el David Bofill, de l’ISS L’Hospitalet, i aconseguint el seu millor resultat. A més de la marca personal en els 1.000 metres, l’atleta gavanenc va aconseguir superar els seus registres en el 60 metres (7.91s) i en la prova de perxa (amb 3.40m). Pel que fa al pes va obtenir un 10.09, en longitud 5.85 i en tanques un temps de 9”38.

Des del club qualifiquen l’actuació com “una immillorable manera de començar l’any” per a Verdeguer, qui afronta la temporada “amb moltes ganes”, sabent que ha pogut aconseguir una nova medalla en les combinades (en aquest cas, l’heptatló en pista coberta) i que demostra “el bon estat de forma de les combinades a Gavà”.