Paul McGrath
El gavanenc Paul McGrath, bronze al Mundial Sub20 de Nairobi

El gavanenc Paul McGrath ha aconseguit el bronze en la prova de 10.000 metres marxa al Mundial Sub20 celebrat a Nairobi (Kenia). L’atleta, que resideix a Gavà tot i que pertany al Cornellà Atlètic, ha batut a més amb aquesta tercera posició la seva marca personal, establint-la en 42:26:11.

Aquesta medalla de bronze, juntament amb l’or europeu aconseguit aquest mateix any a Tallin, confirmen el bon estat de forma del gavanenc. McGrath n’és conscient en assegurar que “mai m’hagués pogut imaginar aquest any, estic súper content i súper feliç, i encara segueixo sense poder-m’ho creure, ara mateix estic en un núvol”.

El gavanenc ha explicat que, en meitat de la cursa, quan va veure que s’escapaven els dos primers classificats, “vaig mantenir la ment freda, és el que el meu entrenador sempre em diu, sempre la ment freda, els primers quilòmetres són per consolidar una mica i després, quan he vist que els altres dos ja anaven a per totes, és quan jo m’he posat al ritme dels que m’estaven avançant fins que els he pogut atrapar”.

McGrath ha anunciat que ara es prendrà un merescut descans per “gaudir de tot això i estar amb els meus”.