Paul McGrath campió europeu sub20 dels 10 Km marxa
Paul McGrath campió europeu sub20 dels 10 Km marxa

L’atleta gavanenc Paul McGrath ha aconseguit la medalla d’or en la prova dels 10 quilòmetres marxa en els campionats europeus que des de dijous se celebren a Tallinn (Estònia).

El jove que va començar estrenant al Club Atletisme Gavà i ara milita al Cornellà Atlètic sota la batuta d’Alejandro Aragoneses, va superar la meitat de la prova en 22:13.86, trencant el nombrós grup capdavanter amb un atac al setè quilòmetre al qual, tot i els intents dels representants italians i turcs, ningú va poder respondre.

Paul McGrath va anar incrementat el seu avantatge respecte els seus rivals i va afrontar les dues últimes voltes amb molt de marge per celebrar la victoria aconseguint amb un nou registre personal de 42:32.19, seguit pel turc Mert Kahraman (42:37.83) i el rusDimitry Gramacnkov (42:39.25), que competia com a atleta neutral.

“Aquest era el gran objectiu de la temporada. He treballat molt dur per aconseguir aquest resultat i moltes gràcies a totes les persones que m’han donat suport”, ha comentatva el gavanenc a peu de pista en declaracions distribuïdes per la Federació Espanyola d’Atletisme.

PUBLICITAT