Pepe Oriola fa podi al circuit Paul Ricard en quedar tercer
Pepe Oriola celebrant el podi.

Pepe Oriola ha estat un dels protagonistes del cap de setmana en la jornada de les TCR Europe disputada al Circuit de Paul Ricard (França). El pilot de Gavà va fer valer la seva privilegiada posició en la graella de sortida i, malgrat cedir una posició en la sortida, es va mantenir prop del grup davanter amb Davidovski i Gravilov al capdavant.

No obstant això, en les últimes voltes, Girolami, que li seguia molt aprop, va intentar donar caça al pilot gavanenc, mentre que Tom Coronel també va entrar en la batalla. De fet, el veterà pilot va posar sobre les cordes a un Pepe Oriola que no es va deixar intimidar, protagonitzant una fèrria lluita sobre la pista en l’última volta, sent ell qui es va emportar el premi, després d’una emocionant carrera, per a signar una brillant 3a posició.

“Ha estat una carrera molt dura. Després d’avançar-me Gravilov en la sortida, sabia que no havia d’allunyar-me del grup davanter, per tal de poder tenir opcions al podi. Però al final Girolami primer i Tom Coronel després, m’ho han posat realment molt complicat. Crec que s’ha vist com seran les carreres en aquest campionat. Un nou podi que, a més, em permet escalar posicions en la general de pilots”, reconeix Pepe Oriola, qui ja ocupa la 4a posició de la general amb 96 punts.