Pepe Oriola retorna a les TCR Europa pujant al podi
Pepe Oriola retorna a les TCR Europa amb pòdium

Pepe Oriola ha començat amb molt bon peu la temporada en el seu retorn a les TCR Europa. El Pilot de Gavà, amb els eu equip Honda-Brutal Fish va pujar al pòdium després de quedar segon en la segona de les curses disputades aquest cap de setmana a Portimao.

Oriola s’ha mostrat “molt content pel triomf perquè em permet pensar a aspirar al títol. Això només és el principi i, encara que ens trobem en fase d’adaptació, continuarem millorant en les pròximes carreres. Hem de superar alguns problemes tècnics i encara que ens queda treball per davant per a refermar-nos en les posicions de privilegi en un campionat tan competitiu com aquest”

La cursa va estar protagonitzada pel gran duel entre Franco Girolani i Pepe Oriola a meitat de carrera. L’Audi de l’argentí i l’Honda del gavanenc es van aparellar i van donar més d’una volta en paral·lel, fins que l’argentí va aconseguir superar a Oriol

Val a dir que aquesta a batalla potser no hagués sortit el cotxe de seguretat. “Ha estat una llàstima l’entrada del safety car quan m’estava distanciant dels meus rivals, però així són les carreres. Però em vaig amb bon sabor de boca, amb 53 punts del campionat en la butxaca”, afirmava Oriola.

CLASIFICACIÓ

1.Franco Girolani (Audi) 15v.
2. Pepe Oriola (Honda) a 1.86
3. Tom Coronel (Audi) a 6.44
4. John Filippe (Cupra) a 6.61
5. Josh Files (Hyundai) a 7.15
6. Klim Gabrilov (Cupra) a 7.90
7. Jachyn Galas (Hyundai) a 8.83
8. Isidro Callejas (Cupra) a 10.30
9. Jack Young (Honda) a 10.99
10. Mike Halder (Honda) a 11.57