XIII Memorial José Manuel Alcaraz
Desenes de motards homenatgen José Manuel Alcaraz, el “Nene”

Desenes de motards han participat aquest diumenge en la XIII macro sortida del Club Router Zona Cero Yamaha on també s’ha fet un homenatge a José Manuel Alcaraz, “Nene”, fundador de l’empresa Zona Zero i del Moto Club Gavà, en el setè aniversari de la seva mort.

El “Nene” a lloms de la seva moto.

La sortida, de 103 quilòmetres, es va fer des de les instal·lacions de Zona Zero i va passar per les Costes del Garraf i el pantà Foix. A mig camí, es va fer parada a Clariana per esmorzar al restaurant La Casona. La tornada es va fer passant per Olesa.

Després de l’àpat, en un ambient molt distès i amenitzat per diversos components del Club Router, es van sortejar diferents productes i articles de motorista entre els participants.

També es va fer un reconeixement a José Manuel Alcaraz Navarro qui va dur el motociclisme català a nivells internacionals amb la promoció de joves pilots, convertits ara en campions Mundials. Es va exposar la mítica moto d’Alcaraz.

Pilots com Adam Raga, Laia Sanz, JM Alcaraz JR, David Cobos i una gran quantitat de campions Mundials, Europeus, Nacionals i de Catalunya, es van formar en les files de Zona Zero i el Moto Club Gavà, de la mà del “Nene”.