Ple juliol 2017

El Ple del mes de juliol de l’Ajuntament de Gavà, celebrat ahir a la tarda, es va iniciar amb l’aprovació de la concessió, als dos agents de la Policia que van intervenir en el tiroteig del 6 de juliol, de la Medalla de la Ciutat. Tots els grups polítics van donar suport a aquest acord amb el qual es premia la intervenció “valenta i heroica” que va evitar, amb tota probabilitat, una tragèdia de grans dimensions. La sessió plenària es va celebrar minuts després de l’homenatge que es va fer a la plaça Jaume Balmes al sergent Antonio López, que va morir como a conseqüència de les ferides patides en el tiroteig, i del caporal Juan Cortés, que es recupera favorablement del tret que va rebre al genoll.

En aquesta sessió plenària es va aprovar també una modificació de crèdit per valor d’1’9 milions d’euros que permet garantir el finançament per iniciar el procés  que dotarà la ciutat d’un nou model de recollida de residus. També es va donar el vistiplau definitiu al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Gavà  i es va fer l’aprovació inicial de les bases reguladores per a la sol·licitud i atorgament de subvencions de suport a les sortides escolars curriculars.

El Ple va finalitzar amb l’apartat de precs i preguntes ja que els grups municipals de CiU, ERC i GSSP van decidir retirar les declaracions polítiques que havien presentat atenent a les circumstàncies.