Pluja de medalles pel CAG
El veterà, Emiliano Moro, va tornar a ser el millor.

El Club Atletisme Gavà ha rubricat un cap de setmana exitós recollint fins a set medalles en diferents proves disputades arreu de l’estat en pista coberta i cros.

En pista coberta cal esmentar tres campionats diferents, dissabte, amb una medalla de plata per a Lucía Morales en marxa en el Campionat sub-14 de Catalunya, amb una marca de 10:41.28.

Diumenge Emiliano Moro va tornar a ser el millor en categoria màster M-70, guanyant l’or al campionat estatal màster celebrat a Ourense. Moro va imposar-se en el concurs de pes amb una marca d’11.16m

A Sabadell, el CAG va triomfar en el campionat sub-16 (cadet) de Catalunya recollint fins a 4 medalles en dos dels grups del club. El més majoritari, entrenat per Iván López i Paula Garcia, va obtenir-ne tres: la medalla de plata de Dani Martínez, als 300mll (37.98s), la de bronze d’Inés Aguilera també ala 300mll (41.50s) i la de plata en alçada de Joan Jiménez (1.76m). El grup de marxa va obtenir el sots-campionat amb Érika Duro, amb marca de 15:55.18s.

Finalment, en el campionat nacional de cros escolar, el grup masculí sub-12, format per Laurens Díez, Julián Diez, Adrià Anento i Bruno Cayuela, van aconseguir la medalla d’or i la victòria final a Reus.