Podemos demana una consulta popular del Pla de Ponent i can Sellarès
Miguel Herrera.

El grup municipal de Podemos a Gavà presentarà un prec al ple de l’Ajuntament d’aquest dijous demanant a l’equip de govern que es convoquin consultes populars i de caràcter vinculant respecte al Pla de Ponent i a la venda de can Sellarès en entendre que es tracta d’assumptes importants per a la ciutat i pel seu futur.

El portaveu d’aquesta formació a nivell local, Miguel Herrera, considera que “es tracta de dues operacions d’especulació immobiliària amb importants conseqüències que han despertat un enorme rebuig per part de la població, tant per valor sentimental com ecològic i ambiental, o d’usos dels espais públics entre d’altres”.

Herrera es mostra “contrari a ambdues operacions urbanístiquesi diu que “és preocupant l’actitud del govern local del PSC que sembla que cada cop s’allunya més de la gent i que davant aquestes opinions contràries s’escuda dient que estan legitimats per executar-lo perquè van ser escollits amb majoria absoluta en les passades municipals”. Segons Miguel Herrera “això no pot justificar, en cap cas, que puguin fer el que vulguin com si d’una dictadura es tractés. Creiem que és important escoltar la gent, perquè no tenen un xec en blanc per fer el que vulguin”, i afegeix que “en moments com l’actual, on estem immersos en una crisi climàtica, cal preservar l’entorn natural i pensem que Gavà mereix ser un lloc on viure i sentir-se a gust, i no només una munió d’edificis