Podemos
Miguel Herrera i Estela Ortega, integrants del grup municipal de Podemos a Gavà (Imatge d'arxiu)

Podemos (PODEMOS) de Gavà demanarà al govern municipal en el Ple d’aquest gener “una reunió immediata” amb els veïns i comerciants als quals afecta el projecte de reforma de l’avinguda Eramprunyà que s’ha presentat recentment. Segons asseguren els morats, “les obres proposades pel govern del PSC” en aquest vial “estan generant malestar entre particulars i comerciants de la zona”.

De fet, des de Podemos s’assegura que “els problemes de mobilitat i aparcament que es derivaran de les obres estan enfrontant al govern municipal amb veïns i comerciants de la zona”. En una nota de premsa, la formació morada explica que, “segons ens comenten veïns i comerciants, les queixes són múltiples, des de futurs problemes de mobilitat, d’aparcament, fins a altres de dinamització de la zona, això sense comentar la repercussió negativa que aquests anys d’obres tindran pels comerços de la zona”.

Les queixes, expliquen des de Podemos, “es basen també en la manca de diàleg i comunicació del govern del PSC amb els veïns i comerços afectats. Un diàleg que s’hauria d’haver produït abans de tenir el projecte realitzat. Un diàleg entre la població i els polítics del PSC que han pres aquestes decisions, i no només un parell de xerrades amb els tècnics de l’Ajuntament, tal i com expliquen els veïns de la zona”.

Per tot això, Podemos Gavà es dirigirà al govern al govern municipal en el Ple d’aquest mes de gener: “Volem saber si el govern municipal coneix aquests problemes, i si els coneix volem saber el motiu pel qual no s’ha reunit encara amb els veïns i comerciants”. A més, “amb l’objectiu de solucionar aquest problema el més aviat possible, des de Podemos li reclamem al govern del PSC una reunió immediata amb els afectat de la zona i amb les plataformes ciutadanes que recullin i recolzin les reivindicacions veïnals”.

El Ple Municipal de gener es celebra el dijous 26 a partir de les 18:00 hores. La sessió serà presencial però també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Gavà. L’ordre del dia d’aquest Ple Municipal es pot consultar aquí.