Podemos
El portaveu de Podemos, Miguel Herrera, i la regidora, Estela Ortega (Imatge d'arxiu)

Podemos (PODEMOS) Gavà s’ha posicionat respecte a la vaga del proper dijous dels treballadors de l’empresa Seae, que gestiona els centres esportius gavanencs, i ha mostrat el seu “recolzament a tots els treballadors i a les seves reivindicacions”, segons manifesten els morats en una nota de premsa.

Podemos recorda que “els 70 treballadors de l’empresa Seae, que presta els seus serveis a Gavà principalment als centres esportius municipals, començaran una vaga degut a la decisió de l’empresa de no augmentar els seus salaris des de fa 3 anys”, i assegura que “tenint en compte l’augment de l’IPC en aquests anys, la pujada és més necessària i obligatòria”.

Podemos demana a l’Ajuntament de Gavà, “com a part licitant, que realitzi les gestions necessàries per garantir el legítim dret dels treballadors de Seae en les seves reivindicacions d’augment de salari”.

Els morats també demanen explícitament al consistori gavanenc que “realitzi les gestions necessàries per assegurar el servei que es presta a la ciutadania, sense menyscabar les reivindicacions dels treballadors d’aquesta empresa”.