Reunió de Velocitat
Una prova de la tercera Reunió, la darrera, celebrada el 2019 (Foto: cortesia Club Atletisme Gavà)

El Club Atletisme Gavà organitza la 4ª Reunió de Velocitat “Ciutat de Gavà”. La darrera que es va celebrar, la tercera, va tenir lloc l’any 2019, i aquesta s’havia d’haver celebrat el passat 2020 però es va suspendre a causa de la pandèmia. Tal i com ens explica el president del club, Bernat Peso, “bàsicament és una competició que engloba totes les disciplines de velocitat, des de 100 metres amb tanques fins 200 i 400”. També es disputarà una carrera de 800 metres “que es considera de mig fons, però com que nosaltres tenim fondistes al club la fem per tal que puguin participar”.

Peso espera una alta participació atès que la prova “està molt ben ubicada per dates, habitualment la fèiem un dissabte a la tarda i el 2019 van venir uns 400 atletes. Enguany la fem entre setmana, però esperem més o menys la mateixa participació”.

Respecte a les bones dates en les que arriba la Reunió, Peso destaca que “ara estem ja en fases finals i molts atletes, que estan en les darreres fases de preparació, busquen la classificació per exemple pel Campionat d’Espanya, que es celebra a finals de mes. Com que les darreres dates per aconseguir les mínimes per accedir a aquest Campionat normalment són 15 dies abans, la nostra Reunió seria de les darreres oportunitats que tindrien els atletes per classificar-se per aquest Campionat d’Espanya”.

Aquest escenari és justament “un dels motius que ens ha portat a posar la Reunió entre setmana, ja que el calendari està ara mateix ple de proves perquè la gent està buscant proves per poder aconseguir aquestes marques mínimes. És per aquest motiu també que esperem que els atletes arribin en un estat de forma bastant bo”.

La 4ª reunió de Velocitat “Ciutat de Gavà” tindrà lloc el proper dimecres, 16 de juny, a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà. Les competicions donaran inici a les 17:00 hores i s’espera que les darreres comencin a les 21:45 hores.

Reunió de Velocitat