Ramon Castellano
Castellano ha pres part avui de l'aturada convocada per ANC i Òmnium

Ramon Castellano, portaveu de Demòcrates de Catalunya a Gavà, ha anunciat avui que la formació no anirà en solitari a les eleccions municipals que es celebraran el proper 26 de maig. En comptes d’això, Demòcrates s’integrarà dins de l’espai Primàries Gavà, que sorgeix de la confluència a la nostra ciutat de diverses entitats i partits independentistes agrupats sota el nom de Primàries Catalunya.

Castellano ha destacat que “Primàries Gavà serà una candidatura unitària oblidant-nos de diferències ideològiques, d’esquerres o de dretes, i ens unim en una causa comuna que és implementar el mandat de l’1 d’octubre per fer realitat la República catalana”. Amb aquesta visió, Demòcrates “renunciem a presentar-nos a les eleccions municipals de forma individual com a partit polític, que legítimament ho podríem fer, i formarem part de Primàries Gavà perquè fa falta que l’independentisme vagi unit a ciutats com Gavà on l’unionisme és majoritari”.

Com a portaveu també del grup municipal de Convergència i Unió, és a dir, “com hereu d’aquella força política que va ser majoritària a Catalunya”, Castellano no ha dubtat en assegurar que dóna “suport per defensar la unitat de l’independentisme a Gavà, veig bé aquesta unitat i per tant com a militant de Demòcrates m’hi sumo”.

Per rematar-ho tot, Castellano ha fet una crida “a la ciutadania de Gavà i al conjunt de l’independentisme per tal que ens deixem ara d’allò que ens separa, que és legítim, i que ens unim en aquesta causa comuna, creuem el riu junts fins aconseguir la República catalana que és a l’altre banda de l’aigua, i un cop allà que cadascun tiri a esquerra o a dreta i puntualitzi defenses ideològiques i polítiques que ens diferencien”.

Castellano ha fet aquestes declaracions tot just després de prendre part en l’aturada als centres de treball que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òminum havien convocat avui a les 12 del migdia i que, a la plaça de Jaume Balmes, ha congregat a poc més de 20 persones.

PUBLICITAT