Ramon Castellano independentisme pacífic
Ramon Castellano, portaveu de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Gavà

El portaveu de Convergència i Unió, Ramon Castellano, ha fet unes declaracions manifestant que des del seu partit estan “sorpresos i alarmats per les declaracions que ha fet el regidor i portaveu de Ciutadans”. Les declaracions fan referència a una roda de premsa del portaveu de Cs sobre les subvencions a “entitats independentistes radicals”.

Castellano ha manifestat que “no sabem que pretén: si provocar més violència o buscar una violència que no existeix a Gavà. Gavà és una ciutat tranquil·la, on convivim tots , pensem com pensem, votem a i que votem”.

Sobre el suport de Ciutadans a Gavà, Ramon Castellano ha dit que “aquest grup que representa Ciutadans, a gent antidemocrata i que busca una politització de la justícia, una persecució de la pluralitat, de la cultura, de la llengua, del dret a decidir, etc, crec que a Gavà el reducte és molt petit”.

Ramon Castellano ha qualificat les declaracions de Miguel Àngel Ibáñez amb l’afirmació de “és tot mentida, el senyor Ibáñez està mentint totalment. A Gavà hi han formacions polítiques o corrents o grups que defensem posicionaments ideològics com és la Màquia o Arran o el propi partit en el que jo milito, Demòcrates de Catalunya, que sí defensem la llibertat del nostre país, del dret a decidir i cap d’aquets partits fins ara, hem actuat de forma agressiva. Potser l’agressivitat és la que ell està promovent amb les declaracions que està fent i per tant s’hauria d’avergonyir i calmar-se una miqueta”.

Finalment, Castellano ha volgut fer arribar als companys de Ciutadans d’altres estaments “que entitats xenòfobes i fascistes com la Fundación Francisco Franco sí que estan rebent tot el suport del seu partit i del Partit Popular”.