Raquel Sánchez visita l’empresa Soria Natural
Raquel Sánchez visita l’empresa Soria Natural

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat aquest matí l’empresa Soria Natural, que ocupa una nau en el polígon industrial Gavà Park des de fa més de cinc anys. Allà ha estat rebuda per l’equip directiu de l’empresa encapçalat pel seu fundador, Antonio Esteban. Amb tots ells ha mantingut una reunió de treball on han intercanviat opinions sobre l’activitat econòmica i empresarial en aquest polígon gavanenc.

La visita s’emmarca dins dels contactes habituals que l’alcaldessa manté amb el teixit econòmic i empresarial de Gavà. Sánchez ha volgut destacar de la conversa amb els dirigents de Soria Natural que “ells valoren molt positivament el seu emplaçament a la nostra ciutat, el nivell d’aquest parc industrial, i també totes les oportunitats que els hi genera el territori amb la proximitat a l’aeroport i del port, és a dir, la qualitat del nostre territori per poder acollir empreses com aquesta”.

Antonio Esteban, de la seva banda, no ha dubtat en assegurar que el fet que l’alcaldessa de Gavà visiti Soria Natural “a nosaltres ens dona prestigi ja que si nosaltres fóssim per exemple una empresa nociva pel consumidor o per la salut pública, l’alcaldessa de Gavà no ens visitaria, si ho fa és perquè creu que som una empresa digna i honesta”. Esteban aprofundeix en aquest punt recordant que “per exemple a Soria ens va visitar la reina Sofia, això ens va dignificar molt, i que aquí a Gavà ens visiti l’alcaldessa per nosaltres també és un honor i un fet important”.

Soria Natural es dedica a la producció i comercialització de productes naturals “dirigits a mantenir la salut de les persones, a prevenir malalties i fins i tot en alguns casos a curar-les”. Van començar amb productes fito-terapèutics fets amb plantes medicinals, després van entrar en el sector de l’alimentació amb matèries primes provinents de cultius ecològics, i també tenen divisió d’homeopatia i cosmètica. La delegació que Soria Natural té a Gavà es dedica a la distribució dels seus productes a Catalunya, Balears, i dintre de poc temps també al País Valencià. Soria Natural dona feina a la seva seu a Gavà a 42 persones, mentre que a l’empresa treballen al voltant de 600 persones.