Air-Val
Sánchez i García, en el moment de la signatura del conveni

L’Ajuntament de Gavà i la Fundación Nuria García, vinculada a l’empresa Air-Val, han pactat un conveni de col·laboració aquest matí mitjançant el qual s’aporten uns diners que el consistori destinarà a complementar fins el 100% de l’import de les beques menjadors dels infants gavanencs que en tenen. El conveni s’ha materialitzat amb la preceptiva signatura que han protagonitzat per part de l’ajuntament l’alcaldessa, Raquel Sánchez, i per part d’Air-Val la seva directora general, Eva García.

L’alcaldessa s’ha mostrat molt satisfeta d’aquest pacte destacant a més que “no és el primer cop que la Fundación Nuria García col·labora amb l’ajuntament, i sobretot amb aquest tipus de suport a l’alimentació dels infants de la nostra ciutat”. Sánchez recorda que aquestes beques menjadors, que proporciona el Consell Comarcal del Baix Llobregat, ja les complementa l’ajuntament però “valorem molt positivament i agraïm molt aquesta ajuda d’una fundació com aquesta, que participa en molts altres projecte no només a Gavà sinó a altres indrets d’Espanya i fins i tot en altres països. Una ajuda que a més ens va molt bé perquè arriba en uns moments en els quals s’estan notant les conseqüències socioeconòmiques de la pandèmia”.

Eva García, de la seva banda, ha posat de manifest la naturalesa gavanenca d’Air-Val, empresa ubicada en el Polígon Industrial Camí Ral de la nostra ciutat, en destacar que “són uns moments molt complicats els que estem travessant i per tant volíem col·laborar amb el nostre ajuntament”. García també ha destacat que la fundació que manté l’empresa “destina els seus recursos als infants més necessitats, tant d’aquí de la comarca com d’altres llocs d’Espanya i d’altres països. El que intentem fer és ajudar-los en temes com educació o alimentació i complementar així una mica les necessitats que tots tenim i aportar el nostre granet de sorra”.

Està previst que el conveni duri els propers tres mesos però “segur que després seguirem col·laborant, tant de bo no ho haguem de fer perquè això significaria que aquest complement no és necessari i que les famílies són autònomes per poder cobrir-lo. Per desgràcia, creiem que amb la pandèmia encara farà falta aquest complement al llarg de 2021 i fins i tot en el 2020, i mentre la Fundació pugui destinar part dels seus recursos per col·laborar amb l’Ajuntament de Gavà, ho continuarem fent”.