Talent a les Aules
Un moment de la sessió d'aquest matí

Els estudiants que participen en l’edició 2022 del talent show Talent a les Aules han d’entregar els seus projectes abans de les 23:59 hores d’aquest proper divendres 8 d’abril. Amb aquest objectiu, i per tal d’anar tancant serrells, aquest matí han pres part en una sessió al Centre de Suport a l’Empresa en la que han rebut ajuda per tal de poder acabar els seus respectius plans d’empresa.

Han participat en aquesta sessió els 20 grups que han estats seleccionats per competir a la gran final pels tres premis del talent show, els 10 de Gavà i els 10 de Viladecans. Elena Casas, tècnica d’empresa del Centre de Serveis a l’Empresa, ens ha explicat que la intenció era avui “tancar els seus respectius plans d’empresa que porten treballant des dels mes de febrer, així que avui revisem els últims dubtes”.

Aquests plans d’empresa seran llavors remesos als membres del jurat “que està format per diverses entitats i persones enteses en temes d’emprenedoria, on nosaltres no hi participem en l’elecció dels projectes, i que serà el que decidirà els premiats d’aquest any”.

Casas ha destacat dels projectes que prenen part enguany en el talent show que “ens sorprenen les seves ganes de treballar, la seva energia i els seus projectes, com cada any. Tots els equips estan molt animats, estan treballant, i proposen moltes idees per acabar aquests plans d’empresa”.

De fet, Casas ha posat en valor aquest esforç explicant que “la part que els hi costa més d’aquest pla d’empresa és la dels números, la part econòmica, ja que són estudiants de quart d’ESO i de Batxillerat i per tant són molt joves, i en conseqüència aquest és el seu primer contacte amb temes financers”.

Casas, per cert, ens ha pogut confirmar que “la final del Talent Show 2022 es celebrarà el proper dilluns, 23 de maig, a l’Espai Maragall, a partir dos quarts de sis de la tarda, i enguany en un acte obert a les famílies i companys de classe”. En aquesta final, al contrari que en altres edicions anteriors a la pandèmia on es celebraven semifinals, arriben els 20 equips que han estat seleccionats per concursar en el talent show.

En l’edició d’enguany del Talent a les Aules es van presentar unes 300 idees de negoci, i com que cada equip està format per dos estudiants, en total han participat uns 600 alumnes dels centres educatius de Gavà i Viladecans.