Talls de trànsit a Gavà Mar pel pas de la Marató del Mediterrani
El pas de la marató afectarà el trànsit a Gavà Mar

Aquest diumenge, 20 de març, es disputa la Marató del Mediterrani. La prova, que suma la seva edició número 17, presenta diferents modalitats de carrera: 5k, 10k, 21k i la Marató per equips, una categoria que està formada per parelles en la qual cada membre ha de recórrer només la meitat de la marató, és a dir, 21k cadascun.

La marató

El tret de sortida de la prova serà a partir de les 8:45 hores, quan donarà inici la cursa de 5K. A les 9 hores sortiran els 10K i els 21k, des del Canal Olímpic de Catalunya, on la DJ Neus Gonzalez animarà l’ambient i rebrà als participants a ritme de rock&roll.

Després d’iniciar el trajecte des del Canal Olímpic, el recorregut pujarà fins a la rotonda del Centre Comercial Ànec Blau i, posteriorment, es dirigirà cap al litoral,. Les carreres de 5k, 10k, Mitjana Marató i la Marató per equips també seguiran els carrers i avingudes de Castelldefels. La major part del circuit està situat en el nivell de la mar, per la qual cosa es preveu que seran trajectes molt ràpids i plans. De fet, la Marató del Mediterrani és considerat un de les mitges maratons amb menys desnivell del territori espanyol.

Un dels trams de la cursa passa per Gavà Mar, raó per la qual, diversos carrers del barri partiran afectacions al trànsit. Així, restarà prohibida la circulació rodada de 9.00 a 11.15 hores i l’estacionament de 7.00 a 11.30 hores en els següents carrers

  • Passeig Marítim / carrer de Calafell, del carrer d’Alcanar al carrer de l’Ampolla
  • Carrer de l’Ampolla, del carrer de Calafell al carrer de Cubelles
  • Carrer de Cubelles, del carrer de l’Ampolla al carrer d’Alcanar
  • Carrer d’Alcanar, del passeig Marítim al carrer de Cubelles
  • Carrer de Sitges, entre els carrers de Cubelles i Calafell