Aquest divendres i dissabte, Gavà celebra el tercer WOWGAVÀ Market. L’acció, organitzada per l’associació WOWGAVÀ, s’hauria d’haver celebrat ara fa 7 dies però davant les previsions de pluja es va decidir ajornar. Aquest cap de setmana també s’anuncia mal temps, per això s’ha decidit que la vintena de comerciants implicats en la idea muntin parada amb articles davant de la seva botiga perquè, en cas que plogui, es pugui posar, de seguida, sota cobert, tot el gènere.

El WOWGAVÀ Market es fa entre les 10 del matí i les 8 del vesprei segons precisen des de la organització “es podran trobar articles molt variats des de sector moda, que inclou productes com roba o calçat, fins a serveis, alguna escola taller, i fins i tot sortirà una immobiliària i una clínica dental. Tot plegat amb els descomptes de rebaixes i amb molt bones promocions”.

El gerent de l’associació comercial, Jesús Carballo ha destacat que els objectius d’aquest WOWGAVÀ Market són bàsicament dos, “donar a conèixer els comerços associats a l’entitat, i en el cas dels establiments de moda, que són de temporada, poder treure els estocs finals de rebaixes per començar ja la nova campanya de primavera” i destaca que “la resta de comerços associats que no estiguin al carrer estaran oberts en el seu horari habitual i la gent pot venir amb normalitat a comprar”.

Els altres dos WOWGAVÀ Market es van portar a terme l’any passat, un a l’estiu i l’altre a l’octubre. Carballo ha valorat positivament els dos, “particularment el primer, que va ser molt especial perquè vam posar animació amb diferents grups musicals al carrer i va coincidir amb el moment en el que la pandèmia ens va permetre sortit al carrer”. La intenció de WOWGAVÀ és organitzar anualment tres d’aquests Markets al carrer, “un amb temàtica de rebaixes d’hivern, que és el que farem ara; un altre al principi de l’estiu; i un altre amb temàtica de rebaixes d’estiu, que és el que vam fer a l’octubre, al final de la campanya”.