Tot a punt II Gran Premi de Marxa Ciutat de Gavà

El Club Atletisme Gavà, per iniciativa de la seva Escola i la Secció de Marxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d’Atletisme i el suport dels patrocinadors, celebra, aquest proper dissabte, a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el II Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà».

L’objectiu, segons precisa el Club Atletisme Gavà a través del seu web, “és tornar a comptar amb els millors atletes de l’especialitat, com una nova demostració que el nostre club està abocat en el desenvolupament i promoció d’aquest esport, i consolidar aquesta prova al calendari atlètic català”.

La competició se suma a les ja consolidades proves que configuren el calendari de l’entitat local, com ara el Cros «Ciutat de Gavà», el Trofeu Promoció – Gran Premi Fira dels Espàrrecs, el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

La jornada donarà inici a les 10 del matí amb la cursa dels 1000 metres benjamins masculins i culminarà al voltant de les 14 hores amb el lliurament de trofeus.

El Club Atletisme Gavà espera “convertir la ciutat en un referent en totes les disciplines de l’atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l’atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles”.