Tot a punt per al GastroGavà

Un dels pilars de la Fira d’Espàrrecs és GastroGavà, l’espai gastronòmic organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i que es podrà visitar a la plaça de Jaume Balmes durant aquest cap de setmana. GastroGavà incrementa fins a 18 la presència de restauradors amb degustacions de qualitat, amb espàrrecs de Gavà i productes autòctons, elaborats especialment per:

  • Anhel
  • Cafè Teatre
  • Ermita de Brugués
  • Forn M. Cruz
  • Hakuna Mattata
  • La Tapería
  • La Tribu
  • La Sazón de Paula
  • Lancaster Beach Club
  • Major Trentasis
  • Mar de Pins
  • Mise en Place
  • Mundo Casero
  • Margu
  • Noa Gavà
  • Nostra Pizza
  • Tasta’mm
  • Woodpecker’s

També acollirà la tercera edició del tast de vins amb la participació dels cellers participants:

  • Celler Bacu’s
  • Celler La Vinya

Es comptarà també amb la col·laboració del reconegut restaurant Les Marines per al concurs popular per escollir la millor tapa.

Un espai de degustació i lleure

GastroGavà obrirà les portes divendres 26 d’abril, de 19 a 22.30 hores. Dissabte i diumenge l’horari serà de 12 a 16.30 i de 19 a 22.30 hores.

Els visitants tindran a la seva disposició degustacions elaborades amb espàrrecs de Gavà amb dues opcions de tiquet:

  • Opció 1: 4 tapes + 2 begudes = 12 €
  • Opció 2: 1 tapa + 1 beguda = 3,5 €

GastroGavà tornarà a incloure una mostra de vins, que aproparà varietats produïdes en l’entorn del Baix Llobregat. Es posarà a disposició dels visitants un tiquet de 10 euros que inclourà 4 tastos de vi i una copa.

L’espai gastronòmic comptarà amb un interessant programa d’activitats que dinamitzarpà l’estada a la terrasa al llarg dels tres dies de Fira, entre elles actuacions musicals i showcookings a càrrec dels xefs dels restaurants gavanencs Anhel, Tasta’mm, Sazón de Paula, Mar de Pins, Major 36 i Ermita de Brugués.

Espàrrecs a la carta!

En el marc de la Fira s’estrena una nova proposta gastronòmica: Espàrrecs a la Carta!. Del 17 a l’1 d’abril, alguns dels principals xefs de la ciutat inclouran a la carta dels seus restaurants un plat amb el producte autòcton de Gavà.

Es podrà degustar l’espàrrec de moltes maneres: cuit, fregit, a la brasa, en sofregit, gratinat… Sumarà un granet de sorra a l’oferta singular i amb personalitat pròpia que farà de GastroGavà una experiència gastronòmica única.