Tres medalles al Cros de Santa Coloma

El Club Atletisme Gavà ha participat, aquest cap de setmana, al 45è Cros de Santa Coloma de Farners amb diversos atletes, tant de l’escola com del grup de Fons. Els resultats van traduir-se en: tres podis als grups sub-12 i un 7è lloc del Miquel Domènech al Cros sub-23.

El millor resultat del club va ser per Júlia Hurtado, que va aconseguir un 5è lloc meritori al sub-12 femení, aconseguint medalla (n’obtenien els 10 primers) i seguint amb la bona ratxa de resultats.

Els germans Díez, que ja van obtenir un podi a la Halloween Run Gavà, dijous passat, van acabar també amb metall. Julián va ser 6è, mentre que Laurens va quedar10è.

Pel que fa al grup de Fons, cal esmentar el debut, aquesta temporada, del millor atleta de la temporada passada al Club, Miquel Domènech, campió absolut de Catalunya dels 800mll i 4rt d’Espanya promesa, que va acabar 7è en la prova sub-23 a terres gironines.

També van fer acte de presència Carlos Pérez (26è en Sènior), Omar Yechou en sub-18 i Josep Cubedo en sub-16.

D’altra banda, una petita representació del CAG va participar dissabte al Cros d’Arenys de Munt, essent Aleix i Pol Sierra, amb el seu pare, l’entrenador de Fons Sergi Sierra, els qui van córrer amb la samarreta del club.