Camí del Turó del Calamot
Raquel Sánchez ha visitat aquest matí les obres d'adequació del Camí del Turó del Calamot

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat aquest matí les obres d’adequació del Camí del Turó del Calamot. Sánchez ha volgut donar importància a la idea¡ de que “tinguem un recorregut que anirà del castell de l’Eramprunyà fins l’avinguda del Mar, fins la platja, i que connectarà aquests entorns naturals de la nostra ciutat amb una trajectòria total de 16 quilòmetres”.

El tram que ha visitat l’alcaldessa avui és una secció d’uns dos quilòmetres d’aquest traçat ubicada al costat del Skatepark Gavà de la carretera C-245, a tocar de la glorieta que dóna accés al Camí dels Joncs. Es tracta d’un “tram intermig que ara estem completant i que ens permetrà unir des del Parc dels Bombers fins el carrer Barcelona, a on després podrem enllaçar amb l’avinguda Bertran i Güell i després amb l’avinguda del Mar, i per tant amb aquesta continuïtat aconseguirem aquest crear aquest recorregut que ens connecta el castell de l’Eramprunyà amb el mar”.

Camí del Turó del Calamot
Inici de la secció del camí que ha visitat aquest matí l’alcaldessa de Gavà

Sánchez a més ha volgut posar de manifest que tota aquesta és “una intervenció totalment respectuosa amb l’entorn, hi ha trams que passen per exemple per la zona de can Ribes però la resta de la intervenció serà sobretot arreglar el terreny i fer actuacions d’adaptacions que puguin estar en sintonia amb l’entorn natural”.

Aquesta és precisament, segons l’alcaldessa, “la nostra filosofia: oferir i fer accessible el magnífic entorn natural que tenim a la nostra ciutat i que la gent ho pugui gaudir”.