Aquest diumenge, 20 de febrer, a partir de les 11 hores, s’organitza una nova visita guiada per donar a conèixer a la població les restes arqueològiques de Can Valls. Es tracta d’un enclavament estratègic enmig d’un entorn natural que hauria pogut ser un important centre de producció vitivinícola o una estació de servei pels comerciants de la mediterrània.

Les feines d’excavació i consolidació, que la Diputació de Barcelona va fer al 2018, van deixar ben visible una impressionant cisterna, entre altres estructures, de gran importància arquitectònica, arqueològica, històrica i cultural.

L’activitat és gratuïta, però cal fer la reservar prèvia al telèfon 93 263 96 10 (Museu de Gavà) de dimarts a diumenge de 10 a 13 i de 16 a 19 h (dilluns i diumenge tarda tancat) ja que les places són limitades. El punt de trobada serà a l’avinguda de Jan Carles I cruilla amb l’avinguda 8 de març, a les 11 hores.

Per participar de les activitats és obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 m, i seguir les indicacions dels guies en tot moment. Cal portar calçat còmode, aigua i protegir-vos del sol.

Les activitats queden subjectes a canvis o anul·lacions en funció de les prescripcions de les autoritats sanitàries. Qualsevol canvi serà informat degudament abans de l’activitat.