Visita guiada a Can Valls
Visita guiada al jaciment romà de Can Valls

L’Associació d’Amics del Museu de Gavà amb la col·laboració del Museu, organitzen per aquest diumenge, 20 de juny una visita guiada per donar a conèixer a la població les restes arqueològiques de Can Valls, un jaciment dels segles I i II recentment restaurat i enmig d’un entorn natural que hauria pogut ser un important centre de producció vitivinícola o una estació de servei pels comerciants de la mediterrània.

Les feines d’excavació i consolidació, que la Diputació de Barcelona va fer al 2018, van deixar ben visible una impressionant cisterna, entre altres estructures, de gran importància arquitectònica, arqueològica, històrica i cultura

Tot i que l’activitat és gratuïta, par participar-hi cal fer la reservar prèvia al telèfon 93 263 96 10 (Museu de Gavà) de dilluns a divendres, de 9 a les 13 hores , ja que les places són limitades. El punt de trobada serà al parc infantil de l’Avinguda 8 de març, a les 11 hores.

Normes per als assistents

  • Per a participar de les activitats és obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 m, i seguir les indicacions dels guies en tot moment.
  • Cal portar calçat còmode, aigua i protegir-vos del sol.
  • Les activitats queden subjectes a canvis o anul·lacions en funció de les prescripcions de les autoritats sanitàries. Qualsevol canvi serà informat degudament abans de l’activitat.