Zarhouni, campió de Catalunya de cros

Mohamed Zarhouni s’ha proclamat campió de Catalunya de cros aquest cap de setmana a Mollerussa. L’atleta de Gavà, que corre amb el FC Barcelona, va aconseguir el títol amb un temps de 29.31 en un circuit trencacames i amb gairebé 10 kilòmetres de lluita. Al final el de Gavà va vèncer per només 5 segonsdesdiferència respecte al segon , el seu company de club Ibrahim Ezzaydouny que va arribar amb un crono de 29.36. Ben a prop va entrar també el tercer classificat, Jonathan Romeo (CA Lloret-la Selva), que havia estat campió l’any passat. Tots ells formaran part de la selecció catalana per al campionat d’Espanya. Pel que fa a l’apartat d’equips, el campió, el CA La Sansi, va sumar 47 punts, i el van seguir el CA Montornès, amb 66, i el Cornellà At., amb 91.

Quant a la categoria femenina, la cursa va ser un duel entre les dues màximes favorites, Montse Mas (FC Barcelona) i Laia Andreu (CA Granollers), campiona el 2017.

El campionat, organitzat per l’Ajuntament de Mollerussa i l’AA Xafatolls, va comptar amb un centenar de voluntaris i va tenir com a escenari el parc de la Serra, amb la pista d’atletisme com a punt de sortida i arribada. La cursa sènior es va disputar sobre un recorregut de 9.600 metres. Per tal de donar cabuda a totes les categories, es van habilitar quatre circuits diferents que, a banda de la pista d’atletisme, també recorreran el circuit de cros, d’hípica i el d’autocròs