Atletisme
La Bòbila torna a acollir una prova d'atletisme (Imatge d'arxiu)

El Club Atletisme Gavà organitza aquest proper dissabte, 1 de maig, el 8è Trofeu Promoció del Baix Llobregat i Gran Premi Fira dels Espàrrecs. Tal i com ens ha explicat el president de l’entitat, Bernat Peso, aquesta “és la competició que organitzem sempre coincidint amb el cap de setmana de la Fira, que és per clubs, però degut a la situació de pandèmia canviarem una mica el funcionament normal i el que serà enguany bàsicament és un control de proves”.

Segons Peso, “l’actual escenari fa que molts clubs no hagin pogut confirmar assistència, i per això ho hem reconvertit en un control individual, no per clubs, i tot i que en teoria es donaven premis als guanyadors, enguany encara no sabem si això ho farem, dependrà dels clubs que al final vinguin”.

El president del Club estima que la participació es mourà entorn dels 400 atletes, dels quals uns 180 seran del Club Atletisme Gavà. Tot i que enguany no es fa la Fira tal i com la coneixem, i es substitueix per una programació d’activitats anomenada Temps d’Espàrrecs, el Club “vol estar sempre al costat de la Fira, volem posar el nostre granet de sorra i que la ciutat visqui la Fira, encara que sigui amb aquest format nou i amb una prova que havia estat sempre oberta al públic i que en aquest cas no ho podrà estar”.

La competició es durà a terme a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà amb les preceptives mesures de seguretat anti-Covid, entre les quals hi ha la no presència de públic o l’admissió única dels atletes inscrits i els tècnics acreditats. El Club Atletisme Gavà organitza la prova a través de la seva Escola d’Atletisme i amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Gavà.