Ambientació nadalenca i sostenibilitat al Mercat de Sant Nicasi
El Mercat de Sant Nicasi ofereix a més de la venda de productes un espai infantil i un programa d'activitats per gaudir amb la família

Els premis a les parades millors guarnides del Mercat de Sant Nicasi es lliuraran aquest diumenge, 15 de desembre, a les 13 hores a l’escenari de la plaça Josep Tarradellas. El jurat farà públic el veredicte, que serà secret fins a aquest moment.

Els membres del jurat del Concurs de Guarniment de Parades del Comerç Local del Mercat de Sant Nicasi, són Josep Maria Lluch, president de l’Associació de Restauradors de Gavà; Josep Pañella, president de l’Agropecuària de Gavà, Alicia Rodríguez, presidenta de l’Illa de Gavà; Abraham Vázquez de la Unió de Botiguers de Gavà; Diana Virgos, especialista en imatge i comunicació; Vanessa Bastida, especialista en esdeveniments sostenibles; Eva Martínez, especialista en comerç i Virginia Vargas, directora tècnica de Comerç, Turisme i Fires de l’Ajuntament de Gavà.

Per a la valoració, el jurat tindrà en compte l’efecte estètic del conjunt de la parada, el missatge sostenible, la tipologia dels materials reciclats utilitzats, l’ambientació nadalenca, la creativitat i la dinamització de la venda.

El concurs té com a finalitat que les carpes dels comerciants que participen en el Mercat de Sant Nicasi estiguin ben guarnides i esdevinguin un reclam per al seu producte o servei amb l’objectiu de cridar l’atenció dels visitants.