Ariadna Esteve
Ariadna Esteve, subcampiona de Catalunya de llançament de disc

La gavanenca Ariadna Esteve ha aconseguit aquest passat cap de setmana a Terrassa el segon lloc en el Campionat de Catalunya de llançament de disc. Esteve va aconseguir una marca de 40,79 metres, que a més trenca la seva millor marca i es converteix, de moment, en el seu objectiu a batre.

Esteve ens ha explicat que “ja en el primer llançament va ser quan vaig aconseguir els 40,79. Després, amb la emoció, ja no vaig aconseguir superar-ho, però la sensació que vaig tenir és que podia aconseguir molt més perquè per a mi va ser un tir que no em va sortir especialment bé, així que encara tenia marge per a fer-ho millor”.

Fa un parell de setmanes havia aconseguit els 38,70, i ara ha traspassat la marca del 40 metres, que “psicològicament és molt important perquè començava a estar un a mica amoïnada de no poder arribar als 40, em sentia estancada en els 38 metres perquè portava unes quantes competicions que llençava sempre 38 i sabia que havia de fer un llançament que s’escapés d’aquí”.

Esteve va anar al campionat “sense pensar en pujar a podi, simplement volia demostrar el treball que portava fet, els meus nervis passaven per superar-me a mi mateixa. Aquest any he començat molt bé perquè estic assolint una regularitat compaginant els estudis amb els entrenaments, i això és complicat”.

Esteve és membre del Club Atletisme Gavà i és entrenada per Laura Redondo, amb qui manté una relació força bona: “A l’hora d’entrenar es distancia però la meva relació personal amb ella és molt bona, jo li dono i ella em dona, puc considerar que és amiga, psicòloga i entrenadora”.

Esteve ara estarà un temps centrada en els entrenaments i quan arribi l’estiu tindrà l’oportunitat de superar aquesta marca de 40,79 metres.