Bronze per a Miquel Domènech a Sòria
Miquel Domènech

Miquel Domènech, del Club Atletisme Gavà, torna a estar d’enhorabona després d’aconseguir, aquest passat cap de setmana, la medalla de bronze en la prova dels 800mll al Campionat d’Espanya Sub-23. Val a dir, que ja a les semifinals, Domènech va fer un excel·lent treball i va acabar guanyant la sèrie per davant del seu gran rival, Adrià Ben, del FC Barcelona.

A la final, que va ser molt disputada i tàctica, el gavanenc va fer una marca de 1:52.32s, lluny del seu millor registre, però suficient per assolir el tercer lloc. Amb aquesta ja són 6 les medalles que acumula en campionats aquest any, sense sumar les aconseguides en la Mitja i el Cros de Gavà, els altres cros a finals de l’any passat i la medalla del campionat universitari. El proper repte és el campionat absolut espanyol que es disputarà a Getafe d’aquí dues setmanes.

Un altre integrant del Club Atletisme Gavà, Pablo Verdeguer, va acabar 9è en el decatló. Tot i que només va millorar en el 400mll (54.61s), l’atleta entrenat per Óscar Sánchez, va lluitar tots els concursos i també les curses, finalitzant tota la competició i apropant-se a la seva marca en moltes de les proves. Al final, 5687 punts que demostren el bon treball de tota la temporada. El proper any, l’objectiu seran els 6000.