Miquel Domènech torna a brillar
Miquel Domèech ha guanyat unanova medalla d'or.

Miquel Domènech, del Club Atletisme Gavà, ha tornat a demostrar el seu talent i extraordinari estat de forma, aquest diumenge, en aconseguir una nova medalla d’or en categoria absoluta en la prova dels 800mll al Campionat Absolut de Catalunya i aconseguint, així, el passi per anar al campionat absolut espanyol.

En la competició, celebrada a l’estadi Serrahima, hi van prendre part una desena de nois i noies del club de la nostra ciutat. Tot i això, des de l’entitat precisen que “podrien haver-hi anat fins a 13, i els èxits podrien haver estat més grans, però les lesions els hi ho van impedir”.

Al matí van córrer els atletes del grup de velocitat. En el 100mll debutaven en un absolut Manu Gómez i el Jordi Lacambra. Els dos van quedar lluny de les seves marques per culpa de la sobrecàrrega de feina acumulada. El mateix va succeir en els 100mll femení, amb el debut d’Irene Rovira i Natàlia Grau, en cadet, i on també es van veure superades per l’esforç.

Jaume Escofet i Joan Pérez, en els 400mll, tampoc van fer les seves millors marques, però ho van lluitar fins al final.

En javelina, Julen Garralaga, va aconseguir la millor marca personal amb un 46.15s i acabant 8è de Catalunya.

L’Esther Salvador, en Pes, també feia el seu debut en un campionat a l’aire lliure sense aconseguir el seu millor resultat, però satisfeta pel treball desenvolupat.

Durant la tarda, Manu Gómez va córrer els 200mll. L’atleta juvenil, però, tampoc va tenir un paper destacat tot i haver tancat una temporada excel·lent que el seu tiehn segon les club “en un ferm valor amb gran potencial de futur·

Elisa Verdeguer, de la seva banda , va acabar 11ª de Catalunya amb un llançament de disc de 32.71m.

En aquesta llista cal esmentar també els noms del Marc Masip, Ingrid Gress i Maria Morató, que també van ser seleccionats però que, per diferents motius, no hi van poder assistir.