Campionat de Catalunya de Fons
Un moment de la prova (Imatge: Avancam)

El Club Atletisme Gavà valora molt positivament el desenvolupament del Campionat de Catalunya de Fons que es va celebrar a l’Estadi Municipal La Bòbila el passat 17 de febrer. Bernat Peso, president de l’entitat, ha destacat que la jornada “va anar molt bé, la prova es va desenvolupar amb total normalitat i l’organització va funcionar com un rellotge, una cosa que per cert és del tot habitual aquí a La Bòbila”.

Peso destaca, en relació a la participació a la prova, que el fons “no és una prova de participació massiva perquè és una disciplina molt concreta”, i per aquest motiu la xifra final de 110 participants és òptima: “Sí que hi ha molta gent que fa 10 quilòmetres, però en ruta, no com aquí en pista, i molta gent confon les dues proves. Els 10.000 metres en pista no són el mateix que els 10 quilòmetres en ruta, aquí s’han de fer 25 voltes a La Bòbila a un ritme molt alt, és una prova complicada tant a nivell físic com mental que genera un desgast físic molt particular i exigent”.

Segons Peso, “el nivell dels participants va ser molt bo”, i de fet “alguns atletes van aconseguir marques en aquesta prova que els permetran participar en el Campionat d’Espanya que també organitzarem a Gavà el proper 2 de març”.

En un lapse de només tres setmanes La Bòbila acull dos esdeveniments d’alt nivel com aquest campionat català i el d’Espanya. Peso assegura que al club estan “molt contents de poder acollir aquestes competicions en les que la participació és tan important”.