Ciutadans diu que els pisos protegits de can Ribes són poc funcionals
Francisco Gavilán

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a Gavà, Francisco Gavilán, ha convocat avui a la premsa local per criticar aspectes constructius de la present promoció de pisos que s’està construint al barri de can Ribes, habitatges que, al seu entendre, “haurien que de ser socials en la seva totalitat i només una part com es presenten ara”.

Arquitectònicament, tot i admetre que “l’estructura i la ubicació dels blocs és bona, no passa el mateix amb part dels materials o el disseny d’interiors. Gavilán posa com a exemple que, “si bé és cert que tenen gran finestrals on hi entra molta llum, i això és bo, no tenen persianes, de manera que la persona que hi entri a viure haurà d’invertir diners per cercar una sistema si vol tapar la claror”. També critica que “siguin de fusta per fora, perquè es faran malbé abans i caldrà renovar-les i això també suposarà una despesa afegida per al futur propietari

El regidor de la formació taronja ha posat en qüestió “la distribució interior on, per exemple, per anar a una habitació cal passar primer pel lavabo i amb espais sense paret on no es poden posar mobles, o com a molt estan pensats per fer-los a mida, la qual cosa ja sabem que sempre és més car. Al menjador no hi ha cap lloc pensat ni per poder posar la televisió, i els acabats de la cuina ni mereixen comentari ”.

Francisco Gavilán assegura que “per tot això, aquests pisos són poc funcionals i, per tant, poc socials perquè per entrar-hi a viure cal fer abans una inversió per reformar-los”.