Ciutadans felicita la Policia Municipal per la seva bona feina
Francisco Gavilán

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Gavà ha volgut fer arribar “les felicitacions al cos de la policia local per la seva bona feina”. La formació, que va assistir aquest dilluns a l’acte de celebració del Patró que es va fer a la sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal, ha posat en especial valor “la tasca feta pels agents que han estar coneguts pels mèrits i l’homenatge a la trajectòria de Dionisio Huertas i Roberto Basa, que enguany es jubilen”.

El regidor de Ciutadans, Francisco Gavilán ha manifestat també que estaran “molt pendents que l’Alcaldessa compleixi amb la promesa que ha fet d’ampliar els efectius del cos”, tot recordant que “aquesta és i ha estat una demanda hisòrica per part del nostre grup”.

Finalment Gavilán s’ha referit al passat Ple Municipal lamentant que “el PSC no es posicionés clarament a favor de la Policia Nacional que pateix actes vandàlics comissaria de Via Laietana per part dels grups independentistes que, dia rere dia, encenen els carrers de Barcelona”.