l’Ajuntament de Gavà manté activat en alerta el Pla Municipal de Protecció Civil
El temporal Glòria aquesta tarda, escombrarà el litoral català

Tot i la treva d’aquest matí, les previsions meteorològiques apunten l’arribada d’un front de tempestes que, aquesta tarda, escombrarà el litoral català, per la qual cosa Protecció Civil de las Generalitat ha passat a fase d’emergència el Pla INUNCAT.

Davant d’aquestes previsions, l’Ajuntament de Gavà manté activat en alerta el Pla Municipal de Protecció Civil. Així, continua la prohibició d’accedir a la platja, atès que el risc per onatge seguirà sent alt fins a les 18 hores, així com el tancament dels parcs, jardins i equipaments municipals a l’aire lliure per evitar riscos.

Per atendre amb la máxima celeritat les incidències que es puguin anar produint, els serveis municipals es reforcen. És el cas de la Policia Municipal, i també de l’empresa municipal PRESEC, que un dia més incorporarà torn de tarda per procedir a la neteja d’embornals, retirada d’arbres i branques de la via pública i intervencions de jardineria. Des de l’Ajuntament també s’està procedint a inspeccionar els patis i instal·lacions exteriors de les escoles per verificar que no hi hagi cap risc.

Quant a afectacions a la via pública, es manté el tall del carrer de Sant Pere, a l’altura del núm. 54, edifici de vivendes i baixos comercials que ahir va ser desallotjat per l’esfondrament d’una part de la coberta.

També es registren altres incidències per caigudes d’arbres o perill de fer-ho:

– Tallat el lateral de la C-245, a l’altura del carrer d’Olocau

– Tall del camí de ca n’Amat

– Tall del camí de la Pava a l’accés amb el camí del Pi Tort, i carril únic cantonada amb el c. Marinada

– Tall del c. Arena

– Tall del c. Llançà

– A punt de reobrir-se el carrer de Sant Martí

– Afectacions en voreres a l’avinguda del Mar i a l’av. de Bertran i Güel.

PUBLICITAT