Controls policials per evitar contagis
Els agents avisen que la mascareta és obligatòria.

La Policia Municipal de Gavà intensifica els controls a la via pública per vetllar pel correcte compliment de les normes de prevenció de la COVID-19. Així, vigilen que es respecti la distància de seguretat, les trobades amb grups amplis i que la ciutadania porti la mascareta i ho faci de manera correcta, tapant boca i nas, i abans de sancionar fan els avisos pertinents.

Els agents avisen que la mascareta és obligatòria.

Els agents precisen que “la gran majoria de gent està molt conscienciada amb la situació i porta la mascareta”. També relaten que “a l’inici de la pandèmia, amb l’estat d’alarma i els dies confinament més estricte, la situació va ser dura pel desconcert que es vivia i per l’ambient de por que es respirava. Tothom, en major o menor mesura, va patir i nosaltres vam estar a peu de carrer”.

Els agents vigilen també que tothom porti mascareta al bus.

Durant el patrullatge també es vetlla per la bona convivència i el civisme i es van resolen situacions de tot tipus, com ara infraccions de trànsit, o altres anomalies a la via pública com abocaments de residus indeguts, on, d’una banda es va fa l’avís immediat als serveis de neteja perquè actuïn si és pertinent i es cerca als responsables de la infracció per procedir a la denúncia.

Durant aquest estiu la presència policial a la platja s’intensifica per vetllar per la seguretat dels banyistes, evitant aglomeracions i altres conductes, i controlant el trànsit.

La coordinació amb altres cossos policial és important.