Ciutadans inclou 15 candidats del Baix Llobregat a la llista per a les pròximes eleccions autonòmiques a Catalunya, entre ells el coordinador de Ciutadans Gavà, Francisco Pardo.

Segons ha informat la formació política a través d’un comunicat de premsa “La llista de la formació taronja a Barcelona incorpora a persones compromeses, formades i que compten amb experiència fora de la política”. Destaca la presència dels diputats Martín Barra i Elisabeth Valencia, que repeteixen a la llista de la formació taronja.

Els candidats de la comarca, que acompanyen al gavanenc Francisco Pardo a la llista són: David Martín i Lluís Tejedor (Sant Boi), Eli Valencia (Sant Feliu Llobregat), Antolín Jiménez (Sant Vicens Horts), Esther Sánchez (Santa Coloma Cervelló), Cristina Corona (Castelldefels), Dani Martínez (Cornellà), Jose María Paniello (Olesa de Montserrat), Mònica Lorente (Abrera), Elisa Sánchez (Martorell), Rosana Herrera (Sant Esteve Sesrovires) i José Antonio Alarcón (Corbera de Llobregat).

La candidatura de Ciutadans, afirmen fonts de la formació política “encarna un projecte moderat, assenyat i amb respecte a la Constitució i els pilars de l’estat de dret. És a més l’únic partit que no cedirà davant el xantatge nacionalista i que pot garantir que no donarà  els seus vots a ERC, per la qual cosa és l’única garantia per poder passar pàgina a l’etapa del Procés”.