Cs aposta per PRESEC
Ibáñez conversant amb el gerent de Presec.

Ciutadans Gavà ha participat, aquest matí, a la jornada de portes obertes de l’empresa municipal Presec, un acte en el qual, el portaveu del grup Miguel Ángel Ibáñez, ha volgut aprofitar l’ocasió per “donar suport a tot l’equip i felicitar-los per la gran feina que fan per la ciutat”.

Ibáñez assegurat que Presec ha de ser un element clau per fomentar l’ocupació i ha recordat al Ple de novembre es va aprovar amb el vot a favor de Cs, que Presec gestioni el projecte “Pla de Xoc a L’atur – ajuts a l’ocupació”. En aquest sentit, ha subratllat que “cal un canvi perquè el govern del PSC no fa tot el que caldria”.

Ibáñez recorda que “l’informe del tercer trimestre sobre Conjuntura Econòmica que elabora el Fòrum Empresarial del Baix Llobregat, situa Gavà com la ciutat que va destruir més llocs de treball en el darrer trimestre. Per aquest motiu, vam portar al Ple una pregunta a l’equip de govern sobre les accions i polítiques que s’estaven duent a terme per pal·liar aquesta tendència”.

Cs assenyala que “aquest Pla d’ocupació afavorirà la inserció laboral d’aquelles persones en situació d’atur i que més dificultats tenen per trobar feina, per tal que puguin accedir a un lloc de treball temporal i aprendre un ofici”.

Des de Ciutadans defensen que “l’empresa municipal Presec ha de dotar-se d’un bon pressupost que permeti disposar de la plantilla necessària per donar el millor servei possible, però alhora també, que la qualitat dels llocs de treball del personal actual sigui bona. En això seguirem treballant els propers mesos”.