Cs considera ineficaç el govern municipal
Francisco Gavilán atenent la premsa

El regidor del grup municipal de Cs a Gavà, Francisco Gavilán, ha convocat aquest divendres a la premsa local per criticar la gestió del PSC al capdavant del govern municipal. Segons Gavilán, l’infome anual del Síndic de Greuges, Joan Martínez, exposat durant el ple extraordinari celebrat aquest dijous, posa de manifest que “el govern socialista ha pecat, de manera reiterada, de mala planificació”.

Gavilán ha posat com a exemple que “l’Ajuntament hagi deixat perdre una subvenció de 140.000 euros que dóna la Diputació de Barcelona”, un luxe que, al seu entendre, “no es poden permetre les quasi 2500 persones que es troben en situació d’atur a la nostra ciutat”. Segons el regidor de Cs, “la mala planificació del govern local del PSC queda palesa amb les nombroses queixes rebudes pels endarreriments en l’atorgament de les llicències d’obres”.

Francisco Gavilán recorda que “Cs porta temps denunciant aquest fet i, fins i tot, ho vam portar al Ple. En aquell moment el PSC va respondre amb una ampliació de personal, però només va durar 6 mesos, per la qual cosa ara hi torna a haver demores”.

Gavilán assegura que “des de Cs volem que les persones que no tenen feina, els autònoms i els emprenedors trobin una solució i es pugui crear ocupació”.