Cs critica el pla de mobilitat de la platja
Miguel Ángel Ibáñez

El portaveu del grup municipal de Cs a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha expressat, a través dels micròfons dels mitjans de comunicació municipals, el seu desacord amb les mesures incorporades en el Pla de Mobilitat d’Estiu que aquest cap de setmana es posa en marxa a la zona de la platja coincidint amb l’inici de la temporada de bany. Ibáñez assegura que l’equip de govern ha pecat novament de “falta de planificació, com ja denunciàvem, ara fa una setmana, deixant escapar un ajut de 140.000€ de la Diputació per combatre ajut juvenil”

Segons el líder local de la formació taronja, “si bé és cert que es van reunir amb els veïns per escoltar les seves queixes i aportacions, només una setmana després, l’alcaldessa va mantenir una trobada amb ells per concretar el que farien sense que s’hagués incorporat cap de les idees exposades”.

Ibáñez ha criticat expressament dues de les mesures aplicades, “d’un banda, que “s’hagin convertit en peatonal dos carrers sota l’argument de pacificar el trànsit. No hi trobem sentit, perquè si l’alcaldessa diu que vol treure els cotxes del carrer no es resolt tallant el tràfic al carrer Vandellós, que és de sortida a l’avinguda d’Europa, enlloc de fer-ho amb un de baixada cap a la platja. Segons els veïns, hauria tingut més sentit fer-ho amb el de l’Ametlla, que concentra gairebé el 80% del pas de vianants”.

D’altra banda es pregunta “quina necessitat hi ha de posar una nova parada d’autobús, en una vorera estreta, entre els carrers de l’Ametlla i Vandellós, quan n’hi ha unes altres dues molt a prop, a banda i banda, i en una vorera de 5 metres. A més, es farà molt més lent el trànsit de sortida de l’avinguda d’Europa cap a l’autovia”.

Segons Ibáñez “aquesta no és manera de fer participació, ni planificació, creiem que cal afrontar aquest tema amb més antelació, amb reunions amb els veïns ja al febrer, escoltant les seves opinions i responent amb arguments sòlids. Creiem que cal un pla de consens amb els veïns i que resolgui els problemes”.