Cs debat de mobilitat i espai públic

Ciutadans ha celebrat aquest dilluns a la tarda la tercera de les trobades obertes amb el veïnat per debatre temes de ciutat. Si en anteriors ocasions ja s’havia havia parlat de seguretat, civisme, economia i sanitat ara l’assumpte sobre el qual reflexionar ha estat la mobilitat l’espai púbic. L’acte va tenir lloca al centre de serveis de Gavà Mar i és que segons va admetre el líder de la formació taronja a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez “aquest barri esdevé un dels que té més problemes en aquest àmbit”, tot i que assenyala que “aquest és un problema que afecta altres sectors del municipi” i ha posat com a exemples “les voreres de La Sentiu o can Tries, on tot i les obres de millora executes segueixen hi segueixen havent problemes”.

Ibáñez recorda però, que “la situació és especialment greu aquí, a la zona de la platja on la majoria de carrers presenten un asfaltat molt degradat, amb el problema de les arrels dels pins i que esdevé especialment evident quan plou, com per exemple divendres passat on de seguida es va acumular un pam d’aigua a la calçada”

El líder de Cs Gavà també precisa que “la ciutat, en general, pateix problemes de circulació i aparcament” i “en el cas de la platja, a l’estiu, la situació esdevé especialment complexa”. Ibáñez assegura que “el Pla de Mobilitat que posa en marxa l’Ajuntament no resulta efectiu, i prova d’això és que cada any el canvien”, per això proposa, “com a solució, escoltar els veïns per dissenyar-ne un de bo”