Cs demana publicitat GA1 es destini al comerç local
Miguel Ángel Ibáñez presentarà la proposta durant la propera sessió plenària

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Gavà, Miquel Ángel Ibáñez, ha explicat avui el prec que presentarà a la propera sessió plenària en relació a la publicitat de la línia GA1. La proposta està destinada, segons Ibáñez, “a ajudar al petit comerç local. Actualment la publicitat de l’autobús GA1, que recorre pràcticament tots els barris de la ciutat, està ocupada per publicitat institucional, pensem que no té cap sentit anunciar la campanya Gavà Naturalment”.

La proposta de Miguel Ángel Ibáñez és “aprofitar que aquest autobús està donant voltes tot el dia per anunciar el comerç local entre els nostres clients potencials ja que, a vegades, en un barri no es coneixen els comerços de l’altre”.

Un dels requisits imprescindibles d’aquesta publicitat és, segons Ibáñez, “aprofitar els sistemes actuals de publicitat que permeten una tarifa low cost: un comerç es pot anunciar a la part posterior, dos ho poden fer al lateral, de manera que el preu sigui assequible per evitar que una gran superfície agafi tot l’espai”. Una de les possibles solucions per implementar aquest sistema és, segons el portaveu de Cs “la convocatòria d’una licitació i encarregar aquesta feina a una empresa privada”