Cs
Ibáñez, aquest matí just al lloc on va passar l'accident

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs) demanarà explicacions en el proper Ple Municipal sobre el retard en contestar la queixa presentada per una veïna de la ciutat.

Miguel Ángel Ibáñez, portaveu dels taronges, ha explicat que “una ciutadana va caure a terra a Gavà Mar pel mal estat dels carrers el desembre de 2019, va presentar una instància, i el desembre de 2020 encara no li havien contestat”. Segons el regidor, la instància “anava acompanyada de dos parts mèdics, d’un tercer part mèdic d’un fisioterapeuta, més fotografies dels efectes de la trompada a la cara i els turmells de la senyora”.

Ibáñez recorda que en el passat Ple de desembre van preguntar al govern municipal per aquesta qüestió i “van dir amb tota la tranquil·litat del món que estaven acabant les que s’havien presentat el 2019 i que, per tant, aviat li tocaria que li donessin resposta. És a dir, donen com a normal que una instància a on es tracten danys físics a persones de la nostra ciutat no hagi estat contestada un any després”.

Davant aquests fets, el portaveu taronja assegura que “lògicament insistirem en el tema, i en el proper Ple preguntarem quins mitjans ha previst l’Ajuntament de Gavà per tal que això no torni a succeir i es pugui respondre en un termini raonable. Entenem que un partit que es diu socialista no pot i no deu estar més d’un any per respondre instàncies d’aquest tipus, i no és un cas puntual perquè, repeteixo, van dir el desembre de 2020 que estaven acabant de respondre les que s’havien presentat el 2019”.

Respecte al problema de fons, és a dir, l’estat dels carrers de Gavà Mar, Ibáñez ho té molt clar: “El mínim que podria fer un ajuntament que té un superàvit el 2019 de varis milions d’euros és mantenir les voreres i els carrers amb seguretat, cosa que no està fent”.