Cs
Cs preguntarà al govern per l’enderrocament del restaurant Anhel

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs) preguntarà al govern municipal en el proper Ple Municipal per l’enderrocament del restaurant Anhel, que es farà properament com a part de la remodelació de la carretera C-245. Miguel Ángel Ibáñez, portaveu dels taronges, ha explicat que el problema és que “el bloc del costat està paret amb paret amb el que s’ha d’enderrocar, i llavors quan el restaurant es tiri a terra hi ha un paret que ara és paret mitgera que passa a ser paret exterior”.

Segons Ibáñez, “ningú ha dit a aquests veïns què passarà amb aquesta paret que passa a ser exterior, quin tractament es farà, qui se’n farà càrrec d’aquest tractament, i si han mirat realment que això no afecti a l’edifici”.

A més, Ibáñez assegura que “els veïns afectats s’han assabentat d’aquest enderrocament perquè els hi ha dit un tècnic de l’empresa que s’encarrega de les obres, l’Ajuntament no els havia dit res”.

Ateses aquestes circumstàncies, la pregunta de Cs en el Ple anirà en aquesta direcció: “Preguntarem perquè l’Ajuntament no ha avisat als veïns d’això, i quina solució es dona i qui la dona, creiem que és un tema prou important com per haver-se posat en contacte amb aquest veïns ja que, al cap i a la fi, són els seus habitatges els que estan amb aquesta paret que ara és mitgera al costat del restaurant Anhel que ara va al terra”.