Eramprunyà
Gavilán, tot just davant d'algunes de les places d'aparcament que desapareixen amb la reforma

Ciutadans (Cs) ha carregat avui contra el projecte de reforma de l’avinguda Eramprunyà que l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va presentar ahir als veïns de la zona. Francisco Gavilán, portaveu de la formació a Gavà, ho ha deixat ben clar: “El PSC de Gavà no vol que puguem aparcar a Gavà”.

El regidor taronja recorda que amb aquest projecte “desapareixeran més de 200 places d’aparcament”, i destaca que és un problema que no afecta només a la zona de l’avinguda Eramprunyà, sinó que “a la carretera C-245 han desaparegut totes i cada una de les places d’aparcament, i als veïns ens han fet anar a aparcar a la zona industrial”. Gavilán, per tot això, vaticina que “serà impossible aparcar a Gavà, i els pàrquings pujaran molt de preu”.

Gavilán creu que “o fem alguna cosa tots els veïns de Gavà, o el PSC ens portarà a que tota Gavà sigui per a vianants”. En aquest sentit, el regidor taronja destaca que “a Ciutadans ens encanten les zones verdes i les zones per a vianants, però hem de ser conscients de que tenim un problema de circulació i de congestió de trànsit, i no és de rebut que ahir l’alcaldessa ens digués que la gent que viu aquí a la plaça Catalunya s’ha d’anar a aparcar al cementiri”.

El portaveu de Ciutadans conclou assegurant que “cada vegada és més difícil poder viure a Gavà”.