Dues noves medalles per atletes de Gavà
Irene Clemente i Pablo Verdeguer van aconseguir l'or

Irene Clemente i Pablo Verdeguer, integrants de Club Atletisme Gavà s’han penjat l’or aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Proves Combinades, aconseguint, així, el dret a participar també als campionats d’Espanya.

Verdeguer va començar en una de les proves on menys destaca, el 100mll, però tot i així la marca no va ser dolenta i el va col·locar ja amb moltes opcions. A la llargada, la marca de 6.20m va demostrar que l’atleta està en forma per poder encarar el dur Decatló. A partir d’aquí van començar a caure les marques personals. En el pes aconseguiria 10.78m, en els 400mll, una bona marca de 55’64m i en l’alçada mantenint el tipus. Al dia següent caurien dos rècords del club absolut: el de tanques (15.98s) i el de Perxa (3.80m), que li donarien un avantatge molt bo. Els anteriors propietaris dels rècords són dos mites del club: el Daniel Garcia i el Miguel Redondo.

Finalment, amb una puntuació de 5974 punts, Pablo Verdeguer va guanyar el concurs promesa i va obtenir, a més, el rècord del club en un Decatló, sumant-li la gran notícia de la mínima pels campionats d’Espanya que es celebren a Sòria.

D’altra banda, Irene Clemente, va aconseguir la medalla d’or al campionat cadet (Hexatló) i també va obtenir la mínima per anar als campionats estatals. L’atleta va acabar el concurs amb quatre marques personals, en 600mll, en javelina, en pes i en les tanques i amb 3453 punts, va aconseguir el rècord del club en un Hexatló.

El tercer atleta del C.A. Gavà en participar va ser Óscar Garcia qui per culpa d’una lesió al turmell va haver d’abandonar la competició abans d’hora. No obstant, abans va tenir temps d’aconseguir marca personal al pes (amb 9.90m).