El RACC premia Pepe Oriola
El RACC premia Pepe Oriola

El RACC ha lliurat, a la seu del club i en un acte restringit, els premis RACC MotorSport als pilots RACC que al llarg de la passada temporada 2021 van aconseguir triomfs o victòries en proves i campionats de motor disputats en tota mena de disciplines i categories. També es van repartir els premis als millors classificats del Volant RACC – Trofeu Mavisa 2021.

Pilots premiats

  • Pepe Oriola (campió TCR de Sud-amèrica)
  • Gil Membrado (campió de FIA Cross Car Academy Trophy)
  • Sergi Pérez (campió de Catalunya de Promoció FCA)
  • Pepe Arqué (campió de Catalunya de Car Cross)
  • Miquel Molina (campió European Le Mans Sèries).

D’altra banda, malgrat no haver pogut assistir al lliurament de premis, també han estat guardonats els pilots RACC Àlex Palou, Laia Sanz, Josep García, Àlex Riberas, José Antonio Suárez i Pepe Martí. També s’han lliurat dos esments especials, una a Pep Bassas Mas, pilot que va estar a punt de guanyar el campionat europeu de ral·lis, i una altra a Xavi Artigas, que va vèncer en una prova del mundial de Moto3.

Quant als equips premiats en el Volant RACC – Trofeu Mavisa 2021, els tres primers equips classificats (Ferran Aymerich – Eric Bellver, Rubén Muñoz – Javi Martínez i Roger Bergadà – Christian Gómez) han rebut els trofeus especials RACC i Mavisa. Els guanyadors, Aymerich-Bellver, van anar també els primers classificats en l’apartat Júnior.