Emiliano Moro al Mundial Atletisme Màster 2018
Emiliano Moro

L’integrant del Club Atletisme Gavà, Emiliano Moro, és un dels representants de la delegació espanyola en el XXIII Campionat del Món d’Atletisme Màster, que se celebra fins el 16 de setembre a Màlaga.

Moro aconseguit ja bons resultats en la primera prova, la de pes, amb una marca de 10.66 m i ha quedat desè del món en la seva categoria, M70.

El gavanenc és un dels 1.788 atletes que representen Espanya en el Mundial, en què participen més de 8.100 esportistes en representació de 101 països, alguns d’ells amb edats que superen els 100 anys.

Emiliano Moro ja havia participat en altres grans cites de l’atletisme màster. El mes de juliol passat, va aconseguir diverses medalles en el Campionat d’Espanya Màster, i també va assistir al Campionat d’Europa en pista coberta.

Aquesta és la segona vegada que Espanya acull la màxima competició de la categoria, després que es disputés a Sant Sebastià al 2005.

La primera edició del certamen es va disputar a Toronto al 1975 i va comptar amb la participació de poc més de 1.400 atletes. Des d’aleshores, la competició ha anat creixent progressivament fins a convertir-se en un referent de l’esport.